Omdefinere Sundhed i det 21. århundrede

health_on_the_net

Det, vi ikke kan definere, kan vi ikke finde; for vores definition bestemmer vores destination. En af menneskehedens største fiasko er troskab til historien som en standard for nutiden og fremtiden. Menneskeheden er så meget i gæld til de gamle tanker til det punkt, hvor, tænker noget nyt virker som en illoyalitet til legender af gamle. Historien bør ikke være et status quo eller en absolut nødvendighed standard for nutiden og fremtiden, men en inspiration for korrektionen af ​​det nuværende og omdirigering af fremtid for en bedre skæbne for menneskeheden. Med hensyn til at opnå sundhed for alle i det 21. århundrede, må menneskeheden vokser gamle tanker og måder, til at udlægge nye metoder, tilgange, ideologier og strategier til at sikre sundheden for menneskeheden. “De væsentlige problemer, vi står over for, kan ikke løses på samme niveau tankegang vi hvor på, når vi skabte dem.

I fortiden blev sundhed defineret som havende både krop og sind arbejder i god stand, fri for sygdomme og smerter. Hvis denne påstand har været i stand til at give menneskeheden med indsigt om sikring af sundhed for menneskeheden, så er det hensigtsmæssigt for menneskeheden til at tænke ud af status quo. Der er ingen måde menneskeheden kan løse de sundhedsmæssige udfordringer i det 21. århundrede, undtagen i modet med at udforske det ukendte. Med hensyn til det 21. århundrede sundhedsplan, er sundhed defineres som en integreret tilstand af væren, af det menneskelige legeme, sjæl og ånd fungerer i absolut soliditet. Således sundhed er ikke nødvendigvis fravær af smerter eller fysiske symptomer på sygdomme og sygdomme. Der er personer med ingen symptomer på smerter, sygdom og sygdomme, men de er tæt på deres grav. Der er lige mennesker, der døde uden at have nogen fysiske symptomer på smerter eller sygdom. Selvom de syntes at være fint, men de døde pludseligt, fordi de ikke var sunde.

Sundhed er meget mere end fravær af smerter eller sygdom, men en integreret tilstand af at være sammen med den menneskelige krop, sjæl og ånd fungerer i absolut soliditet. Sundhed er en integreret effekt med en årsag; hvilket indebærer, sundhed er ikke en tilfældighed eller en utilsigtet hændelse, men den deraf følgende effekt af den relative funktion af det menneskelige legeme, sjæl og ånd i absolut soliditet. Lad mig gøre dette klart, sundhed er ikke en udfordring, vi kan løse ved vores lavvandede indsats. Det er derfor, på trods af alle menneskelige bestræbelser på at nå sundhed, har sundhed været en alvorlig udfordring. For at opnå sundhed for alle i det 21. århundrede, må menneskeheden stoppe spøg. Vi må indse, at, er der tale om en udfordring, som, hvis ikke er løst, kan milliarder af mennesker blive udslettet før udgangen af ​​dette århundrede. For sundhed, der skal nås i det 21. århundrede, må menneskeheden vedtage en mere omfattende og integreret tilgang under hensyntagen til den samlede menneske; krop, sjæl og ånd. Jeg håber nu vi er civiliserede nok til at vide, at mennesket ikke er et dyr, men en kompleks væsen med tre relaterede dimensioner (krop, sjæl og ånd) .Any sundhedsplan, der fokuserer kun på den ene dimension af mennesket vil ende i fiasko. Et menneske skal forbedres i hans krop, sjæl og ånd at nyde sundheden.

Indsigt om det menneskelige væsen:

Mennesket er det mest komplekse specie i hele eksistens. Hidtil har lidt blevet opdaget omkring mennesket. Hvad der er i eksistens som oplysninger om mennesket er, men “skelet”. Mennesket er en verden endnu uudnyttet. Den uvidenhed om helheden og floskel af mennesket er den største udfordring for den menneskelige evolution og fremskridt. Den fulde forståelse af floskel af mennesket vil være i slutningen af ​​menneskelig elendighed og frustration. Mennesket er hovedsageligt en overnaturligt væsen, der besidder en sjæl og bor inde i en krop. Denne påstand er en universel sandhed aftalt alle universalister og lige så bekræftet i den universelle lab manuel eller det guddommelige forfatning. Menneskets ånd er “fast ejendom” af mand, med sjælen som mellemled mellem menneskets ånd og krop. Den menneskelige ånd besidder videnskaben om livet, som definerer mennesket som havende overherredømme i alle eksterne faktorer.

Når denne bevidsthed overføres til den menneskelige sjæl og krop, menneskers immunitet og modstandsdygtighed over for sygdomme og sygdomme er forbedret. Det faktum, at den menneskelige krop er det eneste synlige dimension af mennesket definerer ikke kroppen som den eneste bestanddel af mennesket. Begrænsning mennesket til blot hans fysiske krop kan være den mest tragiske fejl. Den mest tragiske akademiske fejl er, at klassificere mennesker og dyr under samme gruppe. Denne akademiske fejl er på grund af den begrænsede perspektiv om mennesket. Dette perspektiv betragter den menneskelige krop som den eneste bestanddel af mennesket. Denne akademiske fejl har produceret en lav mentalitet og bevidsthed blandt mennesker. Dag, mennesker lever og opfører sig som dyr på grund af denne fejl. Mennesker selv at lide samme skæbne som dyr. Dagen er endelig kommet til at udrydde denne menneskelige uvidenhed.

Sundhed versus healing

En af de fejl menneskeheden har gjort i flere århundreder, er at erstatte sundhed for helbredelse. Denne fejl har varet så længe, ​​at menneskeheden ubevidst har tyet til helbredende programmer i navnet på sundhedsprogrammer.
Healing selv er en gradvis genopretning af en syg eller sygt menneske er forskelligt fra sundhed, som er en tilstand af absolut soliditet (krop, sjæl og ånd). Erstatte sundhed for helbredelse gør menneskeheden mere reaktiv end proaktiv. Når vi fokuserer på sundhed, vi bliver mere proaktiv og forebyggende end reaktiv.

Fokus på helbredelse indebærer at lade mennesket først og fremmest blive angrebet af sygdom og sygdom, før udkig efter hendes helbredelse. Mens sundhed indebærer proaktiv investeringer for at have et menneske lyd i krop, sjæl og ånd som en integreret indsats for frihed fra sygdomme og sygdomme. Healing er en inddrive og en lettelse fra smerter, men sundhed er en tilstand af væren. Man kan blive helbredt i dag og syge i morgen, men sundhed indebærer, en person er sund i krop, sjæl og ånd. Ven, healing, at sundhed er relativt billigt og til tider let at komme med, men sundhed er et gennembrud, der kræver en masse fokus og koncentration på ens krop, sjæl og ånd betingelser.

Med hensyn til det 21. århundrede sundhedsplan, sygdom og sygdom betragtes som en drejer sig om leveringer tilstand af væren, forårsaget af en mangel i ens krop, sjæl og ånd tilstand. Dette indebærer, en person er usundt, syge og syge, så længe der eksisterer en mangel i hans / hendes krop, sjæl og ånd tilstand. Dette forklarer, hvorfor folk engang dø uden nogen form for ydre sygdom eller smerter. Problemet er, at vi tror, ​​at en syg person skal være under en form for smerter. Der er mennesker, der søger relativt OK, men frygtelig syg. Dette er fordi, ikke alle sygdomme er fysisk. Krop sygdomme kan let diagnosticeres, men sygdomme i sjælen og ånden ikke kan diagnosticeres via nogen medicinske middel. For en person, der skal betegnes sundt, sådan skal opretholde en relativ tilstand af sundhed i krop, sjæl og ånd. Lige og relativ funktion af det menneskelige legeme, sjæl og ånd i perfekt harmoni og soliditet er den evige adgang til sundhed.

Man mente, at, ingen nogensinde kunne nå toppen af ​​Mount Everest; tusinder forsøgt og mislykkedes; og deres fiasko forstærket troen på verden. Når verden sov i deres pessimisme, en mand ved navn Edmond Hilary tvunget verden til at ændre deres tro; ved at få til toppen af ​​Mount Everest. Det var lige så mente, at en metalgenstand ikke kunne flyve. Wright brødrene lige tvang verden til at ændre deres tro ved deres opfindelsen af ​​aero flyet. Verdens i øjeblikket mener, at den samlede sundhed er umuligt for mennesket. Jeg tror, ​​vi er den generation til at ændre denne påstand. Vi kan gøre det. Sundhed er en integreret tilstand af væren, med det menneskelige legeme, sjæl og ånd fungerer i absolut soliditet.