Hvorfor slankepiller ikke virker i det lange løb

Det er en kendsgerning, at mere end 30 procent af den amerikanske befolkning er sygeligt overvægtige dag og omkring 50 procent er hurtigt nå mærket. Blame det hele på de hurtige og stressende liv, vi fører i dag. Men sammen med, at faktum er, at vi ikke gider betale nok opmærksom på, hvad vi spiser eller drikker. I et forsøg på at “spare” tid, vi ofte Grib en “hurtig bid”, der ofte viser sig at være en usund valg. Dette fører til vægtøgning, der gradvist flødeboller ind fedme. Den sørgelige ting om fedme er, at alle de mennesker, der lider af det, og konstant på udkig efter øjeblikkelige helbredelsesmetoder.

Ser ikke for øjeblikkelige løsninger

Ligesom alt andet i livet, der er teknologi inducerede og giver hurtige resultater, de ønsker hurtige fix løsninger til vægttab så godt. I et svagt øjeblik, hvor overvægtige mennesker afsky selv de ofte ty til piller og slankepiller, som er bredt annonceret, og hævder, at de ikke kun kan kaste vægt, men gøre dem raske så godt. Nogle hævder endda, at de vil fremkalde vægttab på så meget som 30 pounds i en måned! Hvis du overvejer at tage sådanne piller, som også koster en bombe, vil vi opfordre dig til at træde tilbage og læse denne artikel.

I 90’erne kosten industrien var på sit højeste i den vestlige verden, med tæt på 20 millioner amerikanere ty til en bred vifte af vægttab piller, der gav dem stor succes så godt. Men snart andre problemer såsom hjertesygdomme begyndte at komme i forgrunden, og folk indså, at selv om de var udgyde vægt de udsætter sig selv for en masse sundhedsmæssige risici. Som følge heraf blev mange af disse hurtige fix løsninger forbudt, og at FDA meddelte, at man var til at holde sig væk fra sådanne potentielle mordere.

Sandheden om slankepiller

Men det betyder ikke, at alle slankepiller der virker er dårlige, og forårsage personskade. For dem, der forsøger vægttab og er i regelmæssig samråd med læger og ernæringseksperter kan indtil dato findes forbrugende recept kost piller. Der er ting såsom fedt blokkere og appetitnedsættende midler, der arbejder selv i dag. De anses for sikre og er FDA godkendt. Men den fejl folk gør, er, at de tror, at det kun tager sådanne piller vil arbejde og hjælpe dem tabe en heftig mængde af vægt i en kort tidsramme.

Nu det er bare absurd! Hvis du er overvægtig og virkelig ønsker at kaste alt det vægt, bliver du nødt til at konsultere ikke bare en ernæringsekspert, som vil kridt en kost diagram for dig, men også en fysisk træner, der vil guide dig gennem en ordentlig og interessant øvelse regime, der vil hjælpe du kaste vægt hurtigt. Det er kun med en kombination af motion og en kost tidsplan, som du kan kaste vægt. Det vigtige ting at huske om vægttab er talemåden “Rom blev ikke bygget på en dag”, så hvis du forsøger at tabe noget, du har bygget op gennem årene med forsømmelse, skal du give dig selv tilstrækkelig tid til at rasere det samt.