Gurkemeje sundhedsmæssige fordele

Gurkemeje er en gammel rod anvendt for sine helbredende egenskaber i århundreder. Gurkemeje kommer fra rhizomet (grundstamme), i Curcuma longa anlægget. At fremstille det, er rødderne af planten kogt, tørret og derefter formalet til et pulver. Traditionelt anvendes i kinesisk og indisk folkemedicin, gurkemeje fordele er forbløffende og i stand til at behandle en bred vifte af sygdomme. De stærke anti-inflammatoriske og antiseptiske kvaliteter af gurkemeje har gjort det til en værdifuld handelsvare for aldre!

Benævnt “indisk safran” i middelalderens England, blev gurkemeje ikke forstået eller værdsat i lang tid. Folk brugte det som naturlige fødevarer farvestof i stedet for som det utrolige helbredende middel det virkelig er. De mange gurkemeje sundhedsmæssige fordele er virkelig utroligt!

Med en pebret, varm og bitter smag, den milde duft af gurkemeje ligner appelsin og ingefær, hvilket gør det en national favorit i karry retter går tilbage århundreder. I dag er det meget udbredt i gul sennep og som en naturlig sundhed supplement.
Ved siden af æteriske olier, har nogle naturlige retsmidler nået mainstream brug gerne gurkemeje har de sidste par år. Interessant nok, ville du forvente, at amerikanerne ville fange den før, i betragtning af at vi har overhældt vores Ball Park frankerne i gul sennep siden 1904. Det var året R.T. French Co. startede først at bruge gurkemeje som konserveringsmiddel og farve agent for “cremet salat sennep.”

Nøglen til gurkemeje helbredende kraft er den kemiske forbindelse curcumin. Næsten 7.000 peer-reviewed videnskabelige artikler offentliggøres vurdere dens effektivitet, og selv om nogle bivirkninger er rapporteret, den rungende feedback fra forskningsverdenen er, at gurkemeje og dets primære komponent, curcumin, holde nogle dybe helbredende fordele for hele kroppen. Tag for eksempel, blot et par af de seneste undersøgelser, der er offentliggjort inden for de seneste måneder viser, at curcumin kan:

  • Øge levetid. (1)
  • Beskytte leveren oxidativt stress. (2)
  • Dræbe svampen mere effektivt end ingefær, nellike og oregano. (3)
  • Inducere tumor celledød i de dybeste dele af individuelle celler. (4)
  • Dræb blære kræftceller. (5)
  • Ødelæg lunge kræftceller. (6)
  • Lavere kolesterolindholdet i blodet. (7)
  • Beskyt mod kognitive / hukommelse defekter fra tunge ion bestråling. (8)

Top 7 bevist Gurkemeje sundhedsmæssige fordele

Listen over helbredende kræfter tilskrives gurkemeje curcumin synes at gå på i dag. Af de 7.000 undersøgelser tester dens effektivitet og sikkerhed, meget få rapport bivirkninger overhovedet. Selv om der findes iboende farer for visse mennesker, langt de fleste af forskningsresultater centreret om gurkemeje sundhedsmæssige fordele og sine helbredende egenskaber.

Visse helbredsproblemer gurkemeje hjælper med, er:

1. Kronisk inflammation og smerte
Tidsskriftet Oncogene offentliggjorde resultaterne af en undersøgelse, der vurderede flere anti-inflammatoriske forbindelser. Den fandt, at aspirin (Bayer, etc.) og ibuprofen (Advil, Motrin, etc.) er mindst potente, mens curcumin er blandt de mest potente anti-inflammatoriske og anti-proliferative agenter i verden. (9) Dette betyder gurkemeje ikke blot har stor løfte med kroniske smerter, men da det har færre bivirkninger, kan det levere sikre, varige resultater!
skeletal hænder arthritis. Rheumatoid arthritis

På grund af sin høje anti-inflammatoriske egenskaber, gurkemeje er meget effektiv til at hjælpe folk med at administrere leddegigt (RA). En nylig undersøgelse fra Japan evalueret sit forhold til interleukin (IL) -6, den inflammatoriske cytokin vides at være involveret i RA-processen, og opdagede, at curcumin “væsentligt reduceret” disse inflammatoriske markører. Dette antyder, at regelmæssig gurkemeje brug kunne være en potent strategi at forhindre udbrud af RA i at udvikle til at begynde med! (10)

Unhappy sørgede Deprimeret Woman3. Depression

Forskere fra regeringen Medical College (Bhavnagar, Gujarat, Indien) offentliggjorde resultaterne af den første undersøgelse i april i at evaluere curcumin evne til at håndtere depression i et kontrolleret miljø. Idet 60 frivillige diagnosticeret med svær depression (MDD) og dykning gruppen at bestemme, hvordan patienter behandlet med curcumin sammenlignet med fluoxetin (Prozac) og en kombination af de to, det opdaget, at at den ledende curcuminoidet i gurkemeje er ikke kun så effektiv som Prozac i forvaltningen depression, betyder det ikke bære med det alle de farlige bivirkninger som anti-depressive lægemidler gør. Ifølge avisen, “Denne undersøgelse giver første kliniske beviser for, at cur spidskommen kan bruges som en effektiv og sikker modalitet til behandling af patienter med depression.” (11)

Ordbog definition af Diabetes4. Diabetes

Gurkemeje er vist sig at sænke blodsukkeret og omvendt insulinresistens. For eksempel, en artikel offentliggjort i biokemi og Biofysiske Research Communications delte en undersøgelse ud af Auburn University, der opdagede curcumin undertrykker glukose produktion i leveren. Fascinerende, forskere beviste, at det er faktisk 400 gange mere potent end Metformin (en almindelig diabetes lægemiddel) til aktivering AMPK og dens nedstrømsmål acetyl-CoA-carboxylase (ACC). Gurkemeje fungerede som en anti-diabetisk og antioxidant i diabetes, især type 1-diabetes (12), forbedret metabolisk funktion og reducerede risikoen for plaque oprustning i arterierne af type 2 diabetes patienter (13).
kræft cell5. Kræft

Nylige undersøgelser viser gurkemeje er en kraftfuld modstander til kræft. Curcumin viser en markant evne til at inhibere cancercellevækst, øge antioxidant niveauer og immunsystemet, og dræbe cancerceller. Det synes at arbejde på at forbedre mitokondriefunktionen på celleniveau, og det forbedrer stofskiftet. Selv mod resistente stammer af leukæmi, curcumin forårsagede celledød af kræftceller. Aldring og hudpleje kvindes ansigt 6. Hud og Aging

Gurkemeje har mange helbredende egenskaber for huden. Det er en naturlig anti-inflammatorisk, så det reducerer rødme eller andre hudirritationer. Det er antibakteriel, så det er fantastisk for pletter, acne og huden balance. Gurkemeje er vidunderlige på at forbedre konsistensen af huden, fordi det er en eksfolierende men også rige på antioxidanter. Det er en vidunderlig naturlig behandling inde og ude!

Hjernens funktion og hukommelse illustration Tab 7. Brain Sundhed og hukommelse
Det er alt i dit hoved … bogstaveligt. Denne vitale organ er den grundlæggende målmanden fra alt det, du er i stand til at tænke, handle eller drøm. Ved at tage gurkemeje, kan du forbedre iltoptagelse af hjernen, som hjælper i alle hjernens funktioner og processer. Gurkemeje er yderst healing for hjernen og for at øge hukommelsen. Ikke overraskende, når din hjerne fungerer på sit bedste, så du øger optagelsen af hormoner, såsom seratonin og melatonin. Så ved healing den grundlæggende funktion af hjernen, du kan også helbrede andre psykiske sygdomme.