Er Sygepleje Karriere Passer til dig?

Sygepleje er en usædvanlig respektabel kald. Som et felt af arbejdet med, sygepleje, byder på mange punkter af interesse over forskellige kaldelser. Medicinske ledsagere bringe hjem bacon, har tilpasningsdygtige kalendere, og frem for alt andet våge over enkeltpersoner i deres kritiske korsvej sundhedsplejerske århus . Derudover ufejlbarligt vil du høre, at det er et kald, der er tilbagetog verifikation. I betragtning af den nuværende verdensomspændende mangel på sygepleje og det ekspanderende interesse for social forsikring forvaltninger, bliver til en sygdomsbehandler er en ekstraordinær tilgang til at hærde din budgetmæssige fremtid.

For at finpudse som en medicinsk ledsager, skal du enten have tilladelse eller indrulleret i staten eller nationen, du har brug for at arbejde på; er det tænkeligt at blive godkendt i et par stater på samme tid ved at opfylde de individuelle forudsætninger af enhver stat. En online undersøgelse eller undersøge dit nabolag gul bog vil afsløre mange skoler, der tilbyder sygeplejerskeuddannelsen. Endeløs forsyning af nævnte program, vil du blive bedt om at bestå en bestyrelse tillader undersøgelse, som tilslutter dig evnen til at finpudse som en ammende dygtige.

Sygepleje Kurser

Når du har valgt at være en medicinsk vicevært, nu er du nødt til at vælge den sygepleje kursus, du har brug for at søge efter. Valg af en bestemt kursus for at studere til at være en sygdomsbehandler afhænger helt af dine mål.

Som begynder for behandlingen at være en medicinsk vicevært, du har brug for at vælge dig selv for Certified Nursing Assistant (CNA) program. Dette program er af seks til tolv uger. Dette kursus vil vise dig grundlæggende elementer i genoprettende videnskab. Med dette kursus, kan du udfylde som en ammende associeret. Dette omfatter væsentlige opgaver, for eksempel, at tage blod fra patienten og patientens pleje medarbejdere. En CNA arbejder under tilsyn af omstillingen.

Her er gennemgang af en del af de kurser tilgængelige:

· Erhvervsuddannelse Sygeplejerske: Dette kursus er af næsten 1 år og omfatter både klasseværelse forberede og klinisk praksis. I klasseværelset forbereder du få centrale færdigheder og forbereder i klinisk du vil få en mulighed for at forberede under erfarne sygdomsbehandlere og læger. Dette vil være en fantastisk chance for at begynde din kald hurtigt.

I kølvandet på at overveje at være en medicinsk vicevært som LVN du skal søge om Registered Nurse (RN) grad. Der er to former for RN grader at vælge, nemlig, Assistant Degree Sygeplejerske (ADN) eller Bachelor of Science Sygeplejerske Degree (BSN).

· ADN og BSN program: The ADN grad er på 2 år. Dette er desuden sygepleje kald achiever dog er mindre udbetalt end BSN program. Du kan hverve dig selv ud af fire år certificering i sygepleje, dvs. Fire år certificering i videnskabelige undersøgelser i sygepleje (BSN) program. For passage i BSN du brug relatere grad eller bekræftelse i sygepleje. Dette er et fire år program og er dybt aggressiv. Dette program åbner entryways for enorme åbne døre og højere lønninger.

Både på det program du vælger, er du nødt til at passere National Licensing undersøgelse af din stat eller område. Når du er en registreret sygeplejerske (RN), får du sortiment af valg, mens du arbejder, for eksempel arbejder værelser og wellness-center. RN s er generøst kompenseret og deres løn intervaller på langt højere tempo med involvering.

· Når du er færdig med din BSN og har brug for en selvkørende niveau i sygepleje, kan du søge efter Masters of Science i Sygepleje (MSN) program. Den RN burde søge efter MSN program for kald udvikling. MSN er den fremdrevne niveau af RN. Med Propel programmer kan du blive til en specifik medicinsk ledsager, det vil sige i bestemte områder, for eksempel fødsel assistenter, anæstesilæger, nære specialister, og kirurgiske medicinske ledsagere.